Een nieuwe generatie, hetzelfde familiegevoel

Al meer dan 30 jaar is Marinus Spierings Gereedschapmakerij (MSG) een begrip in dit vak.

In 1989 startte Rien het bedrijf met een compagnon, dat hij later alleen voortzet en uitbouwt tot het bedrijf wat het nu is. In 2014 was het tijd om het wat rustiger aan te doen en droeg hij vol trots het stokje over aan twee van zijn zoons, die destijds al jarenlange ervaring hadden opgebouwd. Ook zijn andere zoon maakt deel uit van het team. Vol enthousiasme en vakmanschap volgde de nieuwe generatie Spierings in zijn voetsporen.  

Onder leiding van broers Dennis en Edwin transformeerde Marinus Spierings Gereedschapmakerij naar het huidige MSG. Een modern bedrijf dat zich tevens richt op Precision Parts. Zonder de oude specialisatie en historie te vergeten kijkt MSG altijd naar de toekomst.

Het familiare gevoel limiteert zich niet tot de familie Spierings maar is door het gehele bedrijf voelbaar. De drijvende kracht achter MSG is een jong, vakkundig en gedreven team, oftewel Special Makers, dat constant mee innoveert met nieuwe technieken en machines. Nooit stilstaan, altijd ontwikkelen en meebewegen.