Over MSG

Marinus Spierings Gereedschapmakerij (MSG) is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in metaalbewerking. Sinds de oprichting in 1989 is MSG uitgegroeid tot een modern en veelzijdig familiebedrijf. Met een modern machinepark en goed opgeleide vakmensen kunnen wij elke uitdaging aan!

 

Wat doet MSG?

Onze specialiteit is het ontwikkelen, vervaardigen en onderhouden van gecompliceerde volgsnijstempels en buigstempels voor de metaalverwerkende industrie. Daarnaast beheersen wij ook andere metaalbewerkingstechnieken zoals frezen, slijpen, draadvonken en zinkvonken. Via deze technieken zijn wij in staat om kwaliteitsproducten, stempels, gereedschappen en machineonderdelen te ontwikkelen voor een grote diversiteit aan branches. Zo werken wij onder andere voor bedrijven uit de metaalverwerkende industrie, automotive-industrie, de landbouwindustrie en de scheepsbouw.

 

Modern machinepark

Net als in vele andere branches laat de technologische ontwikkeling ook de metaalbewerkingsindustrie niet ongemoeid. Wij besteden dan ook veel aandacht aan het up-to-date houden van ons machinepark, zodat wij altijd in staat zijn om de nieuwste technieken en machines te gebruiken. Op deze manier zijn wij in staat om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen en kunnen wij blijven innoveren.

Onze machines zijn CNC-gestuurd, waardoor wij onze klanten de mogelijkheid bieden om zelf uitgewerkte ontwerpen aan te leveren. Uiteraard kunnen wij dit ook verzorgen via ons CAD/CAM systeem, waarbij wij gebruikmaken van Mastercam.

 

Personeel

Wij beseffen dat een modern machinepark alléén niet voldoende is voor het ontwikkelen en vervaardigen van hoogwaardige producten. Daarom werken wij uitsluitend met goed opgeleide vakmensen die zich inleven in de klant. Samen met ons personeel stellen wij persoonlijke ontwikkeltrajecten op, zodat zij kunnen uitgroeien tot de besten in hun vak. Daarbij bieden wij hen ondersteuning en de mogelijkheid tot aanvullende, specialistische opleidingen. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van ons personeel.

Precisie onderdelen

MSG heeft zich de laatste jaren wat meer gefocust op precisie onderdelen en dat willen we beter laten zien op onze website inclusief referenties. Daarom zijn we achter de schermen hard bezig om de website te verbeteren en aan te vullen. Kom dus binnenkort zeker terug om een kijkje te nemen!