lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit

Machine-onderdelen WEMO

WEMO is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, de bouw en de installatie van speciaalmachines. Naast de ontwikkeling van speciaalmachines voor het ponsen, buigen, verbinden en bewerken van zowel plaat- als coilmateriaal houdt WEMO zich ook actief bezig met de ontwikkeling en de bouw van gereedschappen. Hierbij streeft WEMO naar flexibiliteit en een zo hoog mogelijke kwaliteit.

De wens

Voor de realisatie van diverse speciaalmachines werkt WEMO intensief samen met hoogwaardige partners en leveranciers. Wij zijn trots dat WEMO ons heeft aangemerkt als A-leverancier van machineonderdelen. Met regelmaat vervaardigen wij machineonderdelen voor de speciaalmachines die WEMO ontwikkelt, bouwt en installeert. Hierbij verwacht WEMO van ons dat wij streven naar een snelle levertijd en onderdelen vervaardigen van hoge kwaliteit.

Het proces

Aangezien wij met regelmaat machineonderdelen voor WEMO vervaardigen en leveren, hebben wij besloten om een vast team van medewerkers te formeren die de projecten van WEMO oppakt. Het werken met een vast team heeft als groot voordeel dat het de werkwijze en de eisen van WEMO goed kent. Hierdoor is ons team in staat om sneller en efficiënter te werken als er een nieuw project binnenkomt en kunnen wij blijven voldoen aan de eisen van WEMO, zoals het garanderen van een snelle levertijd en een zo laag mogelijke afkeur van machineonderdelen.

Het proces verschilt per individueel project. Normaliter ontvangen wij van WEMO een complete producttekening, waarna wij het product vervaardigen, controleren en leveren . Wij stellen ons hierbij flexibel op en vervaardigen en leveren zowel enkel stuks als kleine series van machineonderdelen. Ongeacht de omvang van het project streeft ons team naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van de machineonderdelen.

Het resultaat

De samenwerking met WEMO heeft geleid tot de vervaardiging en levering van vele verschillende machineonderdelen. Doordat wij veelvuldig samenwerken, is er een wisselwerking ontstaan waarbij wij elkaar sterker maken. Zo delen wij kennis met elkaar om onder andere onderlinge processen te optimaliseren. Op deze manier ontstaat er een win-win situatie en zijn wij in staat om samen tot betere oplossingen en producten te komen.

Meer zien van WEMO? Kijk op hun website!

Precisie onderdelen

MSG heeft zich de laatste jaren wat meer gefocust op precisie onderdelen en dat willen we beter laten zien op onze website inclusief referenties. Daarom zijn we achter de schermen hard bezig om de website te verbeteren en aan te vullen. Kom dus binnenkort zeker terug om een kijkje te nemen!