MSG ondertekent Code Duurzaam Marktgedrag

Als familiebedrijf onderschrijven wij de gedachte dat een goed team van onschatbare waarde is. Wij besteden veel aandacht aan de betrokkenheid, bevlogenheid en ontwikkeling van onze medewerkers. Om hier extra nadruk op te leggen, hebben wij vandaag de Code Duurzaam Marktgedrag ondertekend.

De Code Duurzaam Marktgedrag is een richtlijn die is opgesteld door de FNV in samenspraak met leden, werkgevers en kennisorganisaties. Daarnaast wordt de richtlijn ondersteund door de provincie Noord-Brabant. Door de Code Duurzaam Marktgedrag te ondertekenen, laten wij zien dat wij het belang van goede en gemotiveerde medewerkers erkennen. Wij investeren in onze medewerkers, zodat zij gemotiveerd blijven, betrokken blijven en zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Op deze manier bouwen wij aan een duurzame relatie met ons personeel.

Bevlogenheid, betrokkenheid en motivatie zijn voor ons de belangrijkste sleutels tot succes. Het creëren van gemotiveerde en betrokken medewerkers zorgt ervoor dat innovatie als vanzelfsprekend wordt ervaren. Het ondertekenen van de Code Duurzaam Marktgedrag sluit hier naadloos op aan.

Door de ondertekening van de Code Duurzaam Marktgedrag hoort MSG nu bij de voorbeeldbedrijven waarbij innovatie en een prettig werkklimaat centraal staan. FNV-bestuurder Lia Meeus verwoordt het als volgt: “Door naar de wensen van hun medewerkers te luisteren, richt een voorbeeldbedrijf de organisatie zo in dat iedereen er beter van wordt. Tegenwoordig willen we steeds meer flexibiliteit, maar als je flexibiliteit vraagt, moet je het ook bieden.”

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Code Duurzaam Marktgedrag.

DETAILS

datum

09/12/2015

Precisie onderdelen

MSG heeft zich de laatste jaren wat meer gefocust op precisie onderdelen en dat willen we beter laten zien op onze website inclusief referenties. Daarom zijn we achter de schermen hard bezig om de website te verbeteren en aan te vullen. Kom dus binnenkort zeker terug om een kijkje te nemen!