MSG genomineerd voor BI College Award 2015

Met gepaste trots mogen wij bekendmaken dat MSG is genomineerd voor de Brainport Industries (BI) College Award 2015. Samen met MTN Metaalwerk uit Helmond en Van Hoof Groep uit Asten strijden wij dit jaar om de prestigieuze prijs.

De nominatie door de vakjury is voor ons een belangrijke erkenning als het gaat om het opleiden van echte vakmensen met hart voor hun vak. Als familiebedrijf weten wij als geen ander wat de kracht is van een goed team. Om tot een goed team te komen, handelen wij vanuit drie belangrijke kernwaarden: betrokkenheid, bevlogenheid en ontwikkeling. Alle medewerkers, inclusief de leerlingen die bij ons de kans krijgen om het vak te leren, krijgen de aandacht die zij verdienen. Zo zorgen wij ervoor dat persoonlijke groei wordt gestimuleerd en krijgen onze medewerkers de kans om uit te groeien tot vakspecialist.

Het oordeel van de vakjury is een bevestiging dat wij de goede weg zijn ingeslagen. Als organisatie zijn wij ons bewust van de rol die wij kunnen spelen in het opleiden van aanstormend talent. Leerlingen van techniekopleidingen krijgen bij MSG de kans om zich te ontwikkelen aan de hand van vakmensen en een uitgebalanceerd machinepark. Hierbij krijgen zij de ruimte voor het nemen van eigen initiatief.

De vakjury omschrijft onze nominatie als volgt:
“MSG is een uitstekende leerschool voor aanstormend talent, die met moderne machines in een kleinschalige en overzichtelijke omgeving zijn vak wil leren. De werkomgeving van MSG leent zich hier uitstekend voor. De leerlingen staat een gevarieerd machinepark te wachten in een cultuur waar vakmensen de ambitie hebben om door te groeien en het verschil te maken.”

Wij zijn de vakjury zeer erkentelijk voor de nominatie en zullen ons best blijven doen om deze lijn in de toekomst door te trekken.

DETAILS

datum

14/10/2015

Precisie onderdelen

MSG heeft zich de laatste jaren wat meer gefocust op precisie onderdelen en dat willen we beter laten zien op onze website inclusief referenties. Daarom zijn we achter de schermen hard bezig om de website te verbeteren en aan te vullen. Kom dus binnenkort zeker terug om een kijkje te nemen!