MSG breidt machinepark uit met vijf-assige freesbank

Onlangs hebben wij ons moderne machinepark uitgebreid met een nieuwe machine: een vijf-assige CNC-freesbank van Mazak. Het toevoegen van de vijf-assige CNC-freesbank aan het machinepark biedt ons nieuwe mogelijkheden om klanten op de juiste wijze te bedienen.

De nieuwe CNC-freesbank is hiermee de eerste vijf-assige machine binnen ons machinepark. Wij hebben er bewust voor gekozen om deze vijf-assige machine toe te voegen, aangezien de machine ons talloze nieuwe mogelijkheden biedt om onze dienstverlening door te ontwikkelen.

De vijf-assige CNC-freesbank blinkt uit op het gebied van precisie en nauwkeurigheid, waardoor de kwaliteit van de producten nog verder opgeschroefd kan worden. Zo verhoogt de technologie met vijf simultane assen onder andere de mogelijkheden qua geometrieën op een werkstuk of product. Daarnaast brengt de machine de wereld van het frezen en de wereld van het draadvonken dichter bij elkaar. De hoge nauwkeurigheid van de vijf-assige freesbank zorgt voor een zeer goede afstemming met de draadvonkmachines. Met name werkstukken die zowel bewerkt worden middels frezen als draadvonken zullen hier veel profijt van hebben.

Daarnaast waarborgen wij de kwaliteit van onze werkzaamheden door ons machinepark uit te breiden met een nieuwe moderne machine. Het up-to-date houden van ons machinepark is echter niet alleen belangrijk voor de kwaliteit. De nieuwe machine biedt ons eveneens nieuwe mogelijkheden om zowel bestaande als nieuwe klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo helpt de machine ons onder andere bij het streven naar zo kort mogelijke doorlooptijden, meer efficiëntie en een nog lager afkeurpercentage.

DETAILS

datum

19/10/2015

Precisie onderdelen

MSG heeft zich de laatste jaren wat meer gefocust op precisie onderdelen en dat willen we beter laten zien op onze website inclusief referenties. Daarom zijn we achter de schermen hard bezig om de website te verbeteren en aan te vullen. Kom dus binnenkort zeker terug om een kijkje te nemen!